b i t c o i n t j e . n l

gallery/logo

Stap 2: Traden

Er zijn inmiddels (2020) meer dan 30 verschillende cryptocurrencies beschikbaar op Coinbase en dit aantal wordt snel groter. Veel mensen hebben het idee dat het kopen van cryptocurrencies een lastige opgave is. Dat valt gelukkig allemaal reuze mee. 

 

 

 

U gaat rechtsboven naar het kopje 'Handelen'. U heeft hier de mogelijkheid om gemakkelijk cryptocurrencies te kopen en verkopen. U moet hiervoor wel eerst een bedrag hebben gestort op uw EUR-portemonnee. Als u op 'Kopen' klikt kunt u een bedrag naar keuze invullen. En een keuze maken uit de verschillende cryptocurrencies die beschikbaar zijn op Coinbase. Zorg ervoor dat u uw EUR-portemonnee aanvinkt om de betaling te kunnen voltooien.

 

Gefeliciteerd! Je bent nu eigenaar van je eerste cryptocurrency! Onder het kopje portefeuille kunt u het saldo zien van de waarde van uw cryptocurrencies. 

 

Mocht u interesse hebben in cryptocurrencies die niet beschikbaar zijn op Coinbase dan kun je gebruik maken van een andere exchange zoals Binance, Bittrex of Bitonic.

 

 

 

 

gallery/saldo

kopen

verkopen

gallery/coins

Om uw cryptocurrencies te verkopen gaat u ook naar het kopje Handelen en selecteert u de optie verkopen. U kunt zelf bepalen welk bedrag u wilt verkopen. Als u uw cryptocurrency verkocht heeft staat het weer beschikbaar op uw EUR-portemonnee (zie portefeuille). Hier kunt u het bedrag dat u beschikbaar heeft op uw EUR-portemonnee weer opnemen en versturen naar uw gekoppelde bankrekening. 

Gratis crypto's verdienen met www.coinbase.com/earn door het bekijken van wat korte video's en het maken van een kleine quiz. Ontdek hoe specifieke cryptovaluta's werken, en ontvang een beetje van elke crypto om het zelf uit te proberen. Momenteel zijn de volgende crypto's te verdienen via Coinbase Earn: KNC, COMP, OXT, XTZ, DAI, EOS, XLM, ZEC, BAT & ZRX. Houd er wel rekening mee dat er mogelijk een wachtrij is. Krijg nu meteen toegang om EOS & XLM te verdienen via de onderstaande links:

 

Verdien nu 10$ aan EOS met Coinbase Earn (nog 4 plekken beschikbaar)

Verdien nu 10$ aan XLM met Coinbase Earn (nog 4 plekken beschikbaar)

verdienen

gallery/coinbase earn