Bitcoin ontvangen / versturen

Zoals al eerder te lezen was is het dus mogelijk om rechtstreeks met BTC Direct bitcoins te versturen naar een bitcoinadres (zonder dat je zelf een bitcoin portemonnee nodig hebt). Als je wel de bitcoins op je eigen bitcoin portemonnee (Blockchain) hebt staan en je wilt deze versturen dan is dat ongeveer het zelfde. Ook het ontvangen van bitcoin op je persoonlijke bitcoin portemonnee is een fluitje van een cent.

 

Bitcoin verzenden met je persoonlijke Bitcoin portemonnee

 

Ga in je bitcoin wallet naar 'verzenden' en vul het bitcoinadres in waar je de

bitcoin naar wilt versturen. Vervolgens geef je de hoeveelheid aan die je wilt

verzenden in bitcoins of euro's.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ga vervolgens naar de volgende stap en controleer of alles klopt. Bevestig de transactie en de bitcoins worden verzonden! Het duurt soms even voor de bitcoins zijn aangekomen. Dus maak je niet druk als ze niet gelijk binnen zijn gekomen.

 

Bitcoin ontvangen met je persoonlijke Bitcoin portemonnee

 

Om Bitcoin the ontvangen heb je het bitcoinadres nodig van je bitcoin portemonee. Deze kun je natuurlijk ook vinden op je persoonlijke Bitcoin portemonee. Ga naar 'ontvangen', hier staat je unieke bitcoinadres                                                                            (bvb: 18eCkQDaTsHxJuuspeykXqbBp3o8UDMgkw). ​Dit bitcoinadres geef je aan de persoon die je bitcoin wilt versturen. Ook hier kan het soms even duren voordat je de bitcoin hebt ontvangen. Dus maak je niet druk als je ze niet meteen binnen hebt.

 

 

 

 

gallery/verz
gallery/jwt
gallery/ontvng